tisdag 30 oktober 2007

Dålig stil

Tidsbrist är en av mina största konflikter. Det finns hur mycket som helst jag vill göra och försöker göra men det går ändå inte riktigt ihop. Det gör att jag också vanligtvis låser mig eftersom jag får svårt att välja vad jag skall göra. Därför skall jag försöka börja göra något av varje grej jag tänker på. Tar en liten konflikt med mig själv på så sätt.

För min del har jag i alla fall mindre tid än vad jag hade innan. Jag har nog dock blivit bättre på att utnyttja den tid jag har så egentligen har jag ju tjänat tid. Fastän jag egentligen har tappat den. Tid är ju också pengar så därför borde jag ju rimligtvis vara på topp just nu. Mer tid OCH mer pengar. Retar mig att jag inte utnyttjade all tid jag hade förr till fullo. Lätt att vara eftersmart dock.

Vad är tid? Tiden bara går vidare oavsett vad. Den är helt oberoende av allt annat. Spelar ingen roll vad som händer.

Världens största konflikt någonstans? Tiden går vidare för det. Den skiter väl i det.

Dålig hårdag? Struntar väl tiden i. Den kör ändå på.

Förlorat allt du har och äger? Återigen struntar tiden i det. Den susar bara förbi och tittar inte ens lite medömkande på dig.

Tiden är helt enkelt en jobbig dj-vel. Har ingen empati alls. Vill bara vidare jämt.

Dålig stil.

måndag 29 oktober 2007

Det är sunt

Tillbaka i bloggen.

Inte helt lätt att börja på ett nytt projekt. Börja skapa inan man har börjat utforska? Funkar sådär.

Det finns en liten lätt konflikt i det. Passar ju bra med tanke på projektet då?

Det är alltså nu man skall ta chansen att säga ett och annat till folk? Ta itu med allt? Passa på som den konflikträdde svenne man är . Vi får se, jag tror inte att jag vågar det ens här. Jag gör som jag alltid gjort. Låter det pysa ut lite i taget. Bygger upp allt inombords tills jag en dag bara tappar det. Fullkomligt.

Det är sunt.

belanner.blogspot.com